Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEKROLOG

visst minns vi honom
han tjatade jämt om paris
dit kom han aldrig
för allting betingar ett pris
här var han känd som
en syrlig och bitter person
som skildrat kvinnornas skönhet
med glödhet passion
ytterst få kom till begravningen
för det krävs mod
för att förknippas med
mannen som ingen förstod

LARZ GUSTAFSSON

080714




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-14 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP