Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN SISTA BARNDOMSSOMMAR

din sista barndomssommar
september är mogna frukter
din sista barndomssommar
söta och friska lukter
din sista barndomssommar
du välkomnar lust att leka
du visste den måste komma
du har inte råd att tveka

en cykeltur till butiken
ett svalkande dopp vid brämmen
och grillkvällar med de andra
i de närbelägna hemmen
tids nog ska löven dala
och allvaret börja tala
men din sista barndomssommar
ska bli den mest maximala!

LARZ GUSTAFSSON

080714




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-14 22:10



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbar läsning...en känsla att stanna kvar i en stund..
2008-07-15

  mare VIP
..fin dikt....lite vemod i den .......
2008-07-15

    Vit Vinge
Påminner lite om Min sommar :)
Det blir den sista innan jag måste börja arbeta och slita
för att få en bra framtid för mig själv.
Tyckte om den här dikten mycket!
Applåd!
2008-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP