Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20050712


siktar mot stjärnorna

ytlig het

min själ
älskar dig
till vanvett,
frågan är,
vad skulle
mitt skal
känna?

träff?




Fri vers av marjalilith
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-07-12 07:25



Bookmark and Share


  Johan Sundström
Kanske är det läskiga egentligen vad man lär sig om sig själv och vad man söker, när skalet får göra sin stämma hörd. Om man inte visste redan förr.
2005-07-12

    ej medlem längre
Fin om det inre och yttre ,tack
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

marjalilith