Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SISTA SOMMARSÖNDAN


den sista sommarsöndan
september ska snart vara här
jag såg en plogformation och
jag vet vad den innebär
man tog farväl på bönan
av den sommar som kom och svann
det tändes ljus i natten
små eldsbloss som lyste och brann


den fagra jungfrukusten
har än en gång smekts av den tid
vi alla längtat efter
och snart så ska hösten ta vid
det regnade i juli
i sydnorge såsom hos oss
men inte kan ett regn få den
som tror att sluta slåss


vi dansade en sommar
det kanske blir en till
då ängarna skall blomma
om min Herre Jesus vill
i tro och from förtröstan
med allt vad det innebär
så skall jag möta hösten
rida stormen vartän den bär


LARZ GUSTAFSSON 26/8 2007







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-15 09:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Orden om hösten får mig att ännu mer vilja njuta av dagen idag och sommaren som fortfarande finns kvar ...lite till..
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP