Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilset barn

En liten barnahand
vilsen och ensam.
Ett litet barn
som söker efter mammans trygga hand,
men ser bara
ett vimmel av främmande händer




Fri vers av L Kettil
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-07-12 14:21



Bookmark and Share


  dofta
usch.. den var bra men hemsk
2005-07-12
  > Nästa text
< Föregående

L Kettil
L Kettil