Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text handlar alltså om Gävle och ingenting annat.


OBEKVÄM


det finns en sak
ni inte tycks begripa:
jag tänker inte dansa
efter er pipa
det är nånting
som ni har svårt att fatta:
jag skrattar inte
när ni säger: "skratta!"
mig kan ni faktiskt inte
kommendera
kontrollera och manipulera
ni har problem med att
jag existerar
på grund av den distans
som jag markerar

LARZ GUSTAFSSON
080715





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-15 18:46



Bookmark and Share


  papessa
här var det raka puckar
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP