Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNELI


på luthergatan 8 a
bor anneli
ett ansikte i folkmängden
som drar förbi
hon skickar brev
till algeriets ambassad
snart ska hon kanske
göra en algerier glad
jag återkommer senare
sa anneli
och i en bris av sötma
gjorde hon sorti
en individ i vimlet
men dock helt unik
och med en egen historik
ej någon annans lik

LARZ GUSTAFSSON
29/12 2007





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-15 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP