Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten betraktelse


Mobbing

Ur det goda kommer gott,
först när alla har fått.

Men det är med den ene,
som den andre växer

Så att den tredje får slå,
den som så få kan förstå

( Det är lättare att
idiotförklara ett geni,
än att försöka förstå
vad han säger)




Fri vers av ronnywallberg
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-15 22:20



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tack, mycket starkt formulerad, bokmärks
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ronnywallberg
ronnywallberg