Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Words

these are words about words i can't express

words about feelings of loneliness

words about our lost happiness

words that will make you love me even less




Fri vers av Mr Deity
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-07-16 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Deity