Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är kallt ändå

det är sommar nu men

jag huttrar och jag fryser

det är kallt nu

och jag sluter mina ögon

andas in den tunga luften

det är också mörkt

svårt att se

och jag ryser till

jag vågar inte ta reda på

vad som är på andra sidan mörkret

det kan finnas något ännu värre

 




Övriga genrer av Herself
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself