Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt vad det blev, nånting bara.


Sökes

Hej alla därute
Jag behöver ett liv
Någon som har ett till övers?




Fri vers av Fraj
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-16 18:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Joh 10:10
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Fraj
Fraj