Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄRLD AV KAMP

jag smyger tyst
som en panter i snön
vem har väl hört talas
om en panter i snön?
jag sitter svart
som en korp i din lönn
har du nånsin sett
en enda korp i din lönn?

jag lever i en annorlunda värld
där varje ny dag blir en upptäcksfärd
där tankarna är obegränsade
och ordförråden aldrig länsade

du som gestaltar
de drömmar jag har
du blir en bild som
vill dröja sig kvar
fåfängligheten
vill smycka min värld
med illusioner
av njutning och flärd

reptilhjärnans jakt
på endorfin
jag stampar i takt
till melodin
det bjuds upp till dans
till dekadens
snart bor det en gäst
i min vakans
musiken bedövar
som morfin
när satan trakterar
sin violin

LARZ GUSTAFSSON nyårsaftonen 2007, nyårsdagen 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-17 07:02



Bookmark and Share


  mare VIP
...den kampen vet jag så väl om, men lönen som väntar......obeskrivligt stor........bra skrivet..
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP