Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUNGFRUKUSTENS PÄRLA


när saltvattensvinden blåser in
sin doft över stadens hus
när dagdrömmen blir till verklighet
i juninatts ljuva ljus
så visar vår del av världen upp
vad andra inte har:
den nordiska sommartiden
ett pärlband av gröna dar

ett strandhugg i denna hamnstad
blir ett minne som du bär med
när hösten åter kommit
och när löven faller från träd
boulognern som ymningt grönskar
snickarglädjen i gamla stan
och kanske den vita stadsdelen
med ängar och glada barn

LARZ GUSTAFSSON 14-15/1 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 07:06



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vackert!
2008-07-17

  mare VIP
...fin ljus dikt......
2008-07-17

  genni VIP
Skriva det gör du med bra flyt, fina rader detta.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP