Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VINTERFRUKT


en fragrans dansar kattlätt förbi
på läderklädda små fötter
en vinterfrukt gjort sorti
från ett träd med urgamla rötter
som en doftsensation i en tid
där det konstgjorda intar tribunen
växer vinterfrukt nära, bredvid
lockar monstret ur svarta lagunen

ve dig, vandrande öga i dag
och ve dig, simson, min frände
i ett ögonlick när du var svag
så störtades du som allende
när hemligheten blev uppenbar
det var just då som det hände
vinterfruktsdoften, dess sköna behag
sötma som bringar elände

LARZ GUSTAFSSON
3 januari 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 07:10



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra skrivet......
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP