Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KLIMATKRIS


all den här djungelvärmen
smälter väl ingen is
den bara för mig närmre
en oundviklig kris
denna klimatförändring
vållar mig huvudbry
allt tog en annan vändning
bara jag ville fly

någon tyranniskt vacker
som en skulptur av is
blickar som örn från klippan
ned på en man i kris
morrison sjöng att vissa
föds till en ändlös natt
mitt mål kan inte missas
där finns mitt hjärtas skatt

det är för hett härinne
här behövs himmelsk luft
rädda den värld som brinner
fastän det kan bli tufft
störta den grymma drottning
som kuvar sinnena
det blir en daglig brottning
glöm alla minnena!

LARZ GUSTAFSSON 4/1 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-17 07:12



Bookmark and Share


  mare VIP
..kampen går alltid vidare.............
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP