Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRIBRYTARDAGAR

fribrytardagar

kusten känns klar

ingen som klagar

på mina svar

fribrytardagar

himlen är ljus

inget som jagar

här i mitt hus

fribrytardagar

tider till sjöss

oskrivna lagar

tack och ajöss!

spontanitetens befrielsearmé

blåklockor som vapen

och livet som buffé

dansar genom city

med sommarinstrument

kommer som en ny våg

nu när vindarna har vänt

folkhemmet kollapsar

och jorden ägs av få

om du inte platsar får du stå och titta på

då söker vi oss vägar

en fantastisk brytningspunkt

där allt det som är gammalt

känns levande och ungt

fribrytartider

kommer igen

sanningen svider

vi lider av den

fribrytartider

tills läxan har lärts

utrymmet som av

begären begärts

fribrytardagar

allt har sin tid

här kommer hagar

fly eller lid!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/2 2008




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-17 11:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt bidrag till den berömda antologin...
2011-01-01

  mare VIP
..ännu en gång.....fantastiskt skrivet !
2008-07-17

  Kalle.O
Fribrytartider kommer vad det lider...
Snyggt!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP