Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha den sortens såpbubbla som mumintrollen åker med. Men, ibland blir det fel sorts såpbubbla.


Såpbubbla

Kärleken bubblar upp inom mig
Svävar iväg som vårens första såpbubbla
Spricker

Lämnar plats för nästa bubbla
Den känner jag igen så väl
En bubbla av hat

Den växer sig större och större
Jag kan inte sluta blåsa
Den är så stor att den täcker solen

Skyndar mig
Springer
Gömmer mig i ett hörn

Men jag är för långsam
och bubblan förföljer mig
bubblan förtär mig

Det går varken snabbt eller långsamt
tiden står still.
Klockans visare rör sig, bara för att hånas

Jag slår allt jag kan
Försöker förstöra den
Gör ett sista försök

Men hatets bubbla är hårdare än vad kärleken någonsin kan vara




Fri vers av wANTEd
Läst 444 gånger
Publicerad 2008-07-17 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wANTEd