Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den värsta känslan i världen är glädjen. Då får man någonting att jämföra den vanliga tristessen och depressionen med


När jag

När jag är ambitiös
hatar jag mig

När jag lyckas
hatar jag mig

När jag får beröm
hatar jag mig

När jag är glad
är döden aldrig så nära




Fri vers av wANTEd
Läst 370 gånger
Publicerad 2008-07-17 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wANTEd