Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Saknadens ord

Dina ord är saknade
Din tystnad repar fast smuts i mitt hjärta.
sprickor bildas i den sista livbåten.
Snälla bara säg mig ett ord

snälla bror ge mig syre




Fri vers av Therese H
Läst 181 gånger
Publicerad 2008-07-17 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therese H