Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Längre inåt anden..."


ÄNNU EN VY FRÅN ÄNNU EN BRO

sommaren ser bra ut
häruppifrån
allt blir annorlunda
från den rätta nivån
själv ser jag väl skaplig ut
i rätt belysning
alldeles för mycket ljus
kan framkalla en rysning
kärleken ser bra ut
från många håll
förutom om din position
är lägre än noll
själv ser jag gudomlig ut
sedd ifrån anden
om man ser från insidan
annars blir det kalla handen

LARZ GUSTAFSSON 080716-17




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-17 17:32



Bookmark and Share


  mare VIP
...en bra dikt....om insidans gömmor....
2008-07-17

  Elaine.S VIP
En intressant text...håller med Lili i hennes kommentar...
2008-07-17

    ingvar VIP
Här slog Du huvudet på spiken, Larz! Vi tr oss helt olika ut i människors - och i våra egnas - ögon - men Gud ser vårt hjärta och att vi ingenting mindre är än hans avbilder - och därför perfekta som sådana - då Han ju alltid ser sin son i oss. Du skriver bra och ofta mycket dråpligt!
2008-07-17

  Kalle.O
"själv ser jag väl skaplig ut
i rätt belysning
alldeles för mycket ljus
kan framkalla en rysning"
Humor på hög nivå!
Bokmärker...
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP