Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rom 14:17 Ty Guds rike består inte i mat och dryck utan i rättfärdighet och frid och glädje i den helige Ande.


SKENMANÖVER

en skenmanöver
man ger sken av något
man skapar en illusion
ett sken av gudsfruktan
nåt ytligt, skenbart
en illumination
allt är inte alltid
Gud som glimmar
i kattguldets dystra tid
två av Guds Rikes
grundkriterier
är rättfärdighet och frid

LARZ GUSTAFSSON

17/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-17 17:36



Bookmark and Share


  mare VIP
...kattguld är dött.....rättfärdighet och frid är liv.....
2008-07-17

  ronnywallberg
Du glimmar till...
2008-07-17

    ingvar VIP
Jja, rättfärdighet och frid det ska förbli
när allt allt annat har blåst bort, försvunnit
och den hand vi fått att hålla i
håller fast tills livets mål vi hunnit.
Bra skrivet Larz!
2008-07-17

  Kalle.O
Frid och rättfärdighet = Guds härlighet!!
Vackert!
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP