Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En begravning kan vara tung och fylld av tårar men barn lättar ibland upp situationen....Detta är några ord från min broders barn då de var med på en begravning.....


En begravning

En begravning kan
vara så tung
och kännas
som att
man bara
vill sjunka nedåt
och inte komma
opp....

man fäller
mången tår....
och barnen
som är med
kanske inte
alla gånger
förstår....

men efter
ett tag i kyrkan
viskar barnet
till mamman
några ord....

när gubben
där fram
slutat prata
då blir alla
glada igen....

080717




Fri vers av sajo
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-07-17 18:08



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ja, begravningar som jag tjänstgjort på kan nog räknas i flera tusen (är organist). Inte alla behöver dock vara "trista", enligt min erfarenhet, även om de alltid ju är av tragisk och sorglig natur.
2008-07-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag har själv tjänstgjort vid ett flertal begravningar.
I egenskap av kyrkogårdsvaktmästare och bärare.
Trista tillställningar, givetvis.
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo