Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen

Allting hade
precis samma längtan.

Allting hade
precis samma rop på hjälp.

Allting letade febrilt
efter det sanna ljuset.

För det var så förbannat mörkt.

Allting kallade
på meningen.

Det var då jag
förstod att
det finns någonting
så mycket större.

Någonting som redan har
funnit dej.

Så sluta leta.




Fri vers av entillsomdu
Läst 424 gånger
Publicerad 2005-07-13 01:55



Bookmark and Share


    vilsen
jättebra gumman ! megabra !!!
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

entillsomdu