Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SAMMANFATTNING

hett och innerligt åtrådde han
aldrig någonsin förmådde han
inget, ingenting uppnådde han
säg, visst är han en hemskt tragisk man?

"usch!" skrek flickan han betraktade
styrde stegen bort, föraktade
vissa män är eftertraktade
de som är de mest kontaktade

hett och innerligt åtrådde han
fiasko och spektakel spådde man...

LARZ GUSTAFSSON

17/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-18 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP