Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEL MAN

fel man säger
rätt saker
kaos & sammanbrott
rätt man säger
fel saker
men är stilig och flott
blått blod väger
allting tyngre
bruna ögon får pris
fel man
blir aldrig yngre
möjligen en smula vis...

märkt man
i en stad av hån
vandrar bränd och ärrad
situationen är förvärrad
livet är ett rån
fel man fick bli
sändebudet
sänd att bringa bröd
brottningskamp med
sjätte budet
strid på liv och död
törnetagg säger
de som tror att
de förstår sig på
mannens svar blir:
vi har EN djävul
vi har inte två!

LARZ GUSTAFSSON 18/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 09:18



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Tveklöst mycket begåvat!
2008-07-18

  papessa
dina texter bara flödar och oj vad bra det blir...
2008-07-18

  Kalle.O
Som vanligt otroligt snyggt!
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP