Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackert väder

Ibland vill man inte gärna gå in
Fast regnet öser ned
Ibland vill man hellre
Sitta kvar och skratta
Högt där döden ser..

/Jacob hellman




Fri vers av SuperSweMe3
Läst 294 gånger
Publicerad 2008-07-19 00:49



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Ja, så är det. Ibland sitter man hellre kvar i realiteten än att söka ett hopp som bara sviker..
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

SuperSweMe3
SuperSweMe3