Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


WIEDERVALS


en virvlande vals
men jag slåss inte alls
som ferlin
nu vill jag ge hals
här ska ingen få
lägga sordin
här dansar en ung david berg
och hans revolution
här dansar förunderlig färg
som slår an en ny ton

en virvlande vals
genom dagar av snöslask och strid
en dans över takåsar, kyrktorn
och djupt in i frid
javisst ser det mörkt ut
och visst känns det visset ibland
men inte som förut
när jag bara byggde på sand!

en gungande, rungande
mäktigt sjusjungande vals
som lyfter mig upp ur den grop
där det skriks och befalls
den bär på ett hopp och
den rymmer en bärande tro
en himmelsk chanson
konstruerar en glimmande bro

LARZ GUSTAFSSON 8/1 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-19 08:21



Bookmark and Share


  mare VIP
``bygg inte hus på en sandstrand, bygg inte hus på grus.....kanske verkar det okej, men en dag du ångrar dig...............du måste bygga huset en gång till......då på ``klippan ``........Kristus, då håller det !!
Bra skrivet.............
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP