Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sugar baby love...


SOCKER




fångar din blick på en buss
ditt hår fångar gyllene sol
munnen som gjord för en puss
svårt nu att hålla sig cool
sverige när det är som bäst
lyser om dig där du går
där blir det fart, fläkt och fest
blomsterprakt i dina spår



jag sjunger om socker
jag kallar dig så
elektriska chocker
från topp till tå
jag syftar på socker
såg henne i går
hon stannar klockor
men hjärtat det slår



socker är farligt för mig
godis och tårta och läsk
jag sjunker ned i en dröm
ned i ett sockersött träsk
himlen må hjälpa min själ
innan jag sockras ihjäl
Någon där vill mig så väl
fast jag är sockrets träl



hoppas vi aldrig mer ses
för jag har liksom på känn
att om ett tillfälle ges
känner jag suget igen
fälld som en kägla av klot
golvad i ringen jag låg
så svårt att kämpa emot
allt det som ögonen såg


LARZ GUSTAFSSON 060919-20





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-19 08:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Du, det är en guldstjärna i sockret! :) Grattis!
2009-06-27

    Bodil Sandberg
Du är så makalöst skicklig Larz..hur allt bara ÄR poesi i dina händer!!!
2009-06-27

    Gerard
Ibland får man en riktig sockerchock (ofta på sommaren), denna dikten målar onekligen känslan i rätt färger.
2008-07-19

  mare VIP
...bra, du är som ett bi........surrrr.....hmm....vill ha socker !!
2008-07-19

  charlotte hedendahl
Riktigt söt!
2008-07-19

  papessa
den här var riktigt söt och med härlig humor och blandade känslor
som dansar ringdans
2008-07-19

    sajo
Söta och vackra ord. Var träffar du på dom? Kanske man kan skicka en i min bekantsskapskrets som inte träffat någon än...

Tack för skrivna söta ord...
på denna jord....
i vår Nord...
2008-07-19

  Kalle.O
Du springer på dom överallt...
"Sött" diktat!!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP