Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett farväl jag ville ha???

Ett farväl jag ville ta av dig och ett avslut ville jag ha ...
Avslutet blev ej som jag ville

Dom känslor jag har till dig är starka och sliter mitt
hjärta i tu

Vill säga så mycket till dig men min rädsla är så stor
för att förlora dig

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta
och det känns svårt att ta farväl av dig för alltid

För det vill jag inte

Du gjorde ett gott intryck, det va något som sa klick
när jag träffa dig för första gången och du fick mig att le

Mina tankar de har gått till dig många gånger
och det är mycket jag vill säga dig

Nu är allt försent och jag orsaka mig själv stor smärta

Mina tårar dom rinner önskar jag kunde ta tillbaka mitt farväl till dig






Fri vers av Dontlove
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-19 18:59



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbart skriven dikt
om ett avsked som blev till en
längtan och sorg, det är så jag
känner när jag läser
2008-07-28

    ej medlem längre
Hmm ... livet ... där finns mycket ... jag minns mina förgångna kärlekar. Sant text, därför bra. / R.
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove