Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTSIKT ÖVER OSLOFJORDEN

utsikt över oslofjorden
insikt genom själavården
finns det någon som förstår den
som är stämd i mollackorden?
det är lätt att man försmår den
som kan framstå som en hård en

LARZ GUSTAFSSON
Haraldsheim 990523
Pinse!




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 08:26



Bookmark and Share


  Anders P VIP
allvar förpackat i en form som gör det njutbart att läsa, trots allt.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP