Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obs! Detta är ICKE något slags polemik eller någon sorts inlägg i någon debatt.


ALDRIG DOKTOR


jag blickar in i ännu ett mysterium
jag kommer säkert aldrig att förstå
det måste finnas något slags kriterium
på analysens sakliga nivå
så här långt kan jag inte doktorera på
det som jag kommit fram till
som de läckt
en kvinna skulle säkert disputera då
och gustafsson blir nedsablad direkt

LARZ GUSTAFSSON 9/1 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP