Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARFOTA PÅ ALTARET


du är glitterlycklig
och porlande glad
för en vår bryter fram
i ditt bröst
visst är resan ryckig
visst lider din stad
men du skrattar
åt mörker och höst

hjärtats vilda väg
en grönskande våresplanad
där det spirar liv överallt
som en åkerteg
som du köpte så glad
med en pärla
som kostar dig allt

dansa barfota
detta altare finns
för att barnen skall dansa därpå
vi kan utrota allt
det onda vi minns
slippa höra
betonghjärtat slå

LARZ GUSTAFSSON 9/1 2008






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 08:32



Bookmark and Share


  veritaserum
Den här gav mig ett lyckligt rus av glädje.
2008-07-20

  mare VIP
..bra tankar.........glädjande.....
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP