Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma bort

Att komma bort från mina problem.
Att komma bort från min vardag.
Att leva sitt liv i skuggan.
Att komma bort från det som var min verklighet.
Att komma bort, och bara andas ut.
Att komma till ett ställe utan några krav.

Att bara vila sig, och se framåt, och inte bakåt.
Att blunda, och känna att man faktiskt har en framtid.
Att drömma om vackra saker, när omständigheterna är okej.
Att sitta, och ta det lungt i tystnaden.

Man säger ju att man inte ska fly från sina problem.
Men ibland är det bättre att bara komma bort.
Jag menar, man mår bara sämre om man hela tiden stretar emot.
Det är kanske lättare att ta en enklare väg.
Att komma bort.




Övriga genrer av Tricia Johansson
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-20 18:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller fullständigt med.
Man behöver komma bort.
Det är en lisa för själen.
Och det finns en kravlös acceptans.
Jag vet det. Jag har mött Honom.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson