Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNAT


och det var det mest naturliga i världen att en kråka skulle kraxa just då
påminde mig på något sätt
om att det finns ett liv
vid sidan av grubblerier
förde mig tillbaka till tillvaron
utanför allt det destruktiva tänkandet
det finns andra områden
territorier
ett annat liv
det räcker inte
aldrig
men det finns
och det är viktigt!

LARZ GUSTAFSSON

080721




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-21 17:40



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Och du finns och Du är viktig!
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP