Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OMSTRÅLAD


inga tapperhetsmedaljer
för en frusen februaripoet
men en mingvas med liljekonvaljer
i en dröm i vår lägenhet
det finns liv i din hötorgsmålning
hjärtlighet i ditt penseldrag
leve livet på denna våning!
nåd får råda och inte lag

"shine your light on me", sjöng dylan
där jag mitt i solsken stod
med en enkel mänsklig längtan
som en tillsats i mitt blod
jag ska hitta den där bron i dag
som jag aldrig vandrat på
jag ska sjunga högt om tron i dag
smeka varsamt, inte slå

jag sluter fred med allesammans
på min Mästares befallning
det är mer än nåt som bara
sätter känslorna i svallning
och på gatorna går folket
böljar som ett skördefält
Gud är större än mitt hjärta
och Han vet hur det är ställt

LARZ GUSTAFSSON 080223





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-21 20:13



Bookmark and Share


  romani_rose
gud är större än mitt hjärta aa och vilken tröst det innebär egentligen :)
2008-07-22

  mare VIP
....fint skrivet...........
2008-07-22

  palle
Underbara ord broder, värmer mitt hjärta i nattmörkret! Palle
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP