Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
»Satan själv gör sig lik en ljusets ängel» (2 Kor 11:14). "Sometimes Satan comes as a man of peace" (Bob Dylan)


ONDSKANS BLOMMOR

ondskans blommor växer i
en trädgård härintill
du kan få en guidad rundtur
i den om du vill
ljusets ängel ställer upp
fast inte kostnadsfritt
viskar i ditt öra: "alltihopa
kan bli ditt!"

väsandet från edens lustgård
lovar nya rön
vadsomhelst men inte korset
rest på kullens krön
kom, betala för ett blodlöst
evangelium
new age-guruns lyckopiller
andligt valium

det är en förförisk doft
som strömmar från ditt rum
vattumannens tidsålder
är folkets opium
ondskans röda vallmo
contra liljan i min dal
vägen bort från sanningen
förblir katastrofal

LARZ GUSTAFSSON

080721




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-21 20:44



Bookmark and Share


  mare VIP
..precis, korset.....tur man tror på det !!
2008-07-22

  palle
Korset är vår enda räddning, o det urgamla kors..Mvh Pale
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP