Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

offentlig toalett

Du tittade ner på mig med ögon
fyllda med sympati och förakt,
hur många gånger ska jag
behöva ångra det jag sagt

jag gjorde allt jag kunde
med det blev ändå skit,
men det finns inte ett problem
som inte kan lösas med en liter aquavit

vad fan har du fått i dig
frågade mina väner mig
bara lite flytande medecin
mot brustet hjärta svara jag
men det fick helt fel effekt
nu ligger jag och spyr på en offentlig toalett




Fri vers av hjärtat sitter till vänster
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-21 23:12



Bookmark and Share


  Slagord
Lucky Luke!!
Du är min idol av sångtexter!
Tveka aldrig på din kapacitet på att skriva, kamrat..för du rockar poeter!
2008-07-22

    Sandrew
Så himla bra, känns så ärligt.
2008-07-21
  > Nästa text
< Föregående

hjärtat sitter till vänster