Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag

Jag ser på dig, jag ser tillbaka.

Allt ser lika ut.

Det är samma sak.

Ingen större skillnad.

Jag är ingen speciell.

Jag är bara jag.

Det som skär mest

är orden du sa om att

du inte kunde ha det så här.

Att det inte får fortsätta så här.

För än om mina lov ord låter bra idag

är jag inte så säker att jag kan hålla dem i morgon.

Det är fortfarande bara jag

idag, i morgon och dagen efter det.




Övriga genrer av Tiiina
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiiina