Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte den jag trodde

Den vackraste sommarkvällen
ville du gå till sängs tidigt

Kvar stod jag med en spade i handen
och en känsla av vilsenhet

Sökte upp en plats att gräva på

Sammanbitet ansikte

Släppte mina förhoppningar
i gropen som blev

Lovade mig själv att aldrig mer tro
att kvällar betyder

Dagen efter stod jag vid samma jävla grop
och letade febrilt efter nedgrävt

Orkade spadtag



Tog ett beslut

Ombyte till klänning och klackar




Övriga genrer av Virvelvinda
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-23 21:08



Bookmark and Share


  papessa
det var ett bra beslut, det applåderar jag åt
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvinda
Virvelvinda