Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR BÖRJAR ÄVENTYRET




jag gråter över mitt förflutna
och den framtid jag inte har
alla löften som är brutna
och det lilla jag har kvar
du som är så optimistisk
gå en mil i mina skor
kanske är jag realistisk
mer sanningsenlig än du tror



här står jag mitt i livet
både nyfiken och rädd
en smula akterseglad
och kanske vilseledd
alla långa resor
börjar med ett steg
så här börjar äventyret
längs denna märkliga väg



men det får bära eller brista
fast jag nått min bristningsgräns
så kan sorgen överlistas
till och med så att det känns
mitt i sönderslagna drömmar
mitt i kriser och konkurs
finns det varma underströmmar
en i sig unik resurs


om jag svettas på ett stengolv
eller njuter ledighet
kan jag ändå skapa sånger
och fungera som profet
ifrån baghdads barrikader
från infernot i irak
kommer dystra frontrapporter
men jag har frid i mitt gemak



LARZ GUSTAFSSON 060903






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-24 06:41



Bookmark and Share


  mare VIP
..fint, att ha frid inom sig.......Guds frid är ljuvligt befriande.........
2008-07-24

  madigan
Livets resa bjuder alltid på överraskningar!
Fint skrivet.
2008-07-24

  Kalle.O
Vemodig början med ett underbart slut!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP