Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYGBLAD


jag sprider mina flygblad
över hela stan
och tror på en förändring
för oss endera dan
det följer alltid skörd
på varje liten sådd
en enkel grundprincip
kan ej bli missförstådd
som sol avlöser regn
och gryning följer natt
ska kartan visa väg
till drömmens vackra skatt



såg ljusen ifrån city
då minns jag hur det var
när i morgon bitti
var mitt enda svar
jag levde på en dröm
att en dag ska allt slå in
när genombrottet kommer
och mariette blir min


kassettband från paris
som flög till teheran
åstadkom förvandling
och ett helt nytt iran
om lögnen kan förvandla
ett land på detta sätt
kan självfallet historien
ge Bibelns sanning rätt



LARZ GUSTAFSSON december 2007





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-24 06:44



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra skrivna ord.......
2008-07-24

  Kalle.O
Älskar slutet!
Snyggt!
2008-07-24

  isidore
riktigt bra, och "verkligt" på något sätt, riktigheten i symbios med det rena ordflödet gör dikten mycket speciell. glad över att jag kan kommentera dina alster igen!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP