Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku om blodsekunder.

Frostsekunder som
sakta tickar i natten
Gränser av blod.




Bunden vers (Haiku) av Blodsekund
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-07-14 18:29



Bookmark and Share


  MaFilda
Mystiskt, vackert. Vad ska jag säga?
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund