Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humanity gone before breathing.

Ditt tempel har
blivit ditt bakslag

gång

gång
påminner jag
dig om att
bruset bara är
massmord

för bakom alla
pelare av glas och
marmorerade tankar
finns ett hölje av fantasi
så utomjordisk att om
jag skulle dela den med någon
så skulle det vara
med dig.




Fri vers av Blodsekund
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-01 17:13



Bookmark and Share


  Dilsewat
"marmorerade tankar
finns ett hölje av fantasi"

underbart vackert!
2005-09-08

    ej medlem längre
Bra! Men två slarfel va...?
finns ett hölja = hölje?
så skulle dar vara = det?
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Blodsekund
Blodsekund