Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han jag älskar.


Min kärlek

famnen din har jag sjunkit i många gånger av gråt och glädje
och varje gång så vaggar du mig i din varma famn
varje gång kan jag stilla ligga i din trygghet
skratta eller gråta kvittar för du finns alltid där
i nöd och lust
du behöver inte göra de men du gör de ändå
och ibland kan jag inte förstå hur du kan stå ut med mitt gnäll
men de kanske är så underligt att du börjat älska mig
du kan alltid får mig till skrattgroparnas dal
du kan få min kropp hetare än solen
du kan få mina drömmar gå i uppfyllelse
du kan glida in i mitt hjärta och stanna där så länge du vill
och om du inte redan har gjort de så har jag tagit en del av dig och lagt där
och den delen kommer alltid vara där
jag vet att du tagit en del va mig och lagt i ditt hjärta
jag kan känna mig själv i dig
för oss vet jag att de inte kommer ta slut
vi kommer alltid vara hand i hand
som makar
som föräldrar
som vänner
tillsammans vet jagatt vi kommer stå




Övriga genrer av LillDumbo
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillDumbo