Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barn förlorade jag. Ett år sen idag som jag fick missfall.....


Mitt förlorade barn

en dröm om livets mening
jag trodde du var svaret
jag trodde för mycket på drömmar
jag trodde på min egen naivitet
nu ser jag att jag hade fel
du var inte meningen med mitt liv
du var något annat
något större för denna världen
så mycket som aldrig vill jag göra dig rättvis
jag vill ge mig själv en chans att förverkliga mig
och ge dina syskon en chans
en chans du kanske inte hade fått
och även fast du inte fick den var du älskad
fast du inte ens var född
du var min mening
du var mitt ord
min ädlaste
jag ville du skulle vara svaret jag sökte
jag ville du skulle få mig må bra igen
du var min mening
men när du inte orkade
när du försvann ur mig
när du av längtan till de gudomliga
då föll jag till marken
och bottna i hen håla
min ädlaset
du fick mig att vilja se döden
du fick mig se mörka dalar
du fick mig att se kärlekens kraft
jag kan drömma om dig
kan sakna dig
du som aldrig fick chansen
du som var kärlek
du som alltid finns men inte syns
inte mer än i mina drömmar
och tankar
min mening med livet är inte längre du
du är en del av min mening
att få lov att förverkliga sig själv
och inte längre drömma
och inte dömma mig själv för de som hänt
du min ädlaste
fick mig att se mig själv
du mitt barn
du finns i det goda jag nu ska göra för mina kommade barn
jag ska ge dom de du inte fick
jag ger dig liv i mina handlingar
jag ger dig en mening i mitt liv
mamma älskar dig




Fri vers av LillDumbo
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-15 14:47



Bookmark and Share


  Dontlove
Den berör väldigt mycket, kan vara för att jag själv vet hur det käns .... beklagar sorgen .

Du verkar ändå ha hittat meningen i ditt liv :)

Allt gott till dig
2008-07-17

  Michaela Dutius
Oerhört intensiv och stark beskrivning av barnet som går innan man fått möta det...
2008-07-15

  friheten
Såg förklaringen, och texten berör en. Beklagar sorgen.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

LillDumbo