Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skrev denna till en vän.. som varigt med om detta på sätt och vis..

Den lilla pojken..

Han kan inte gråta..

Kan inte skratta..

Kan inte älska..

Kan inte sakna..

För att en jävel dödade hans vän..

Och inte förns han e död..

Kommer den lilla pojken bli hel igen..




Fri vers av Lilla_Husmusen_94
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-07-26 00:44



Bookmark and Share


  Manal
sorgligt, känslosamt
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Husmusen_94