Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLT DETTA


jag kan se tillbaka på ett rikt liv
och rikare kommer det att bli
steget jag tog var ett stort kliv
mänsklighetens viktigaste kliv
upp ifrån dyn, upp på Klippan
där det finns stabilitet
vann fast jag inte har tippat
en oerhörd förmögenhet

jag sjunger
allt detta och himlen därtill
berättar så gärna om ni vill
nu vill jag fortsätta
vill inte stå still
allt detta och himlen därtill

Guds trofasthet som en lykta
lyser i dimhöljda dar
lyser för jordens förtryckta
som inte har nånting kvar
tiden vi får är en gåva
friden en frukt av Hans nåd
det är Hans namn jag vill lova
Han som är underbar i råd

vi är de dårar för Kristus
världen vill slippa att se
vi ör ett folk som förväntar
att Guds mirakel skall ske
vi struntar i opinionens
mediamanipulation
i kärleksrevolutionen
hämtar vi näring ur tron

LARZ GUSTAFSSON 000625






Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-26 08:32



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
"Hämtar näring ur tron" låter underbart tröstansfullt !
2008-07-26

  Elaine.S VIP
En läsning med budskap..och visst är det så
"tiden vi får är en gåva"
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP