Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CUL DE SAC IGEN


att få känna denna
darrande förväntan
om så bara för en
enda kort minut
kunna skälva och vibrera
av extasen
och dess klimax som man når
vid resans slut
är en ynnest som förunnas
resenärer
med de rätta stämplarna i sina pass
allting handlar om
att vara fotogenisk
och att vara iförd
acceptabel stass
cul de sac är filmen
om en tragisk make
filmen om
en miserabel mans misär
hur han slutar ensam
ropandes i vinden
som den misslyckade människa
han är
jag har dött så många gånger
denna fredag
att jag tappat räkningen
för längesen
vem ska kompensera mig
för värk och sveda
när jag vaknar sönderdrömd
i gryningen?

LARZ GUSTAFSSON
Stortorget, Gävle den 25 juli 2008
Nådens och dådens år...




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-26 12:54



Bookmark and Share


  Kalle.O
Känns som om jag läst denna redan men vad gör det, för den är bra!!
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP