Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Untitled me

Nu för tiden betitlar man allt och alla.
Ser man i en psykologisk läkarbok, så kan man sätta en diagnos på alla,
vem som hellst.
Det finns diagnoser för alla människor.
Sen sätter man allt, och alla i fack.
Är Green Day punk?
Eller kanske fjortispop?
Är Sex pistols äkta punk?
Eller är det extra skränig, och förfärligt dålig vanlig hårdrock?
Eller är den där tjejen en japan-anhängare?
Kanske är hon kawaii?
Eller kanske är hon en helt vanlig emo-nörd?
Är den killen är snobbig hiphopare?
Eller en väldgt rik emo?

Ja, ni fattar.
Många frågar vad jag kallar mig själv.
Då kommer svaret på frågan:
Untitled me.




Övriga genrer av Tricia Johansson
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-26 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enligt Sex Pistols själva var de det första, ursprungliga och enda gedigna punkbandet.

Men jag håller med. Etiketter är trams.

De är bara uttryck för folks kontrollbehov.
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson