Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON

du påminner mig om någon
fast det vet du inte om
du påminner mig om någon
jag har på en cd-rom
en vän som har hedersplatsen
bland vännerna jag har fått
en god vän som ler som solsken
och skimrar i himmelsblått
du påminner mig om någon
och sommaren är snart slut
du påminner om en vän
jag träffat förut

LARZ GUSTAFSSON

080726




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-26 13:38



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vänskap är något värdefullt, fint beskrivet här...
2008-07-27

  Teresia Ridell
"Skimrar i himmelsblått" suck..vad vackert !!
(gillar resten av texten oxå, förstås)
2008-07-26

  anits VIP
Vackert och ödmjukt
skriven text
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP